Krokodillevendinger, standup paddling og torpedo battle i friluftsbadet

Krokodillevendinger, standup paddling og torpedo battle i friluftsbadet
05. 08 2018

Søndag den 5. august stod i legens og dystens tegn i Hovedgård Friluftsbad. Sommerens anden event i udendørsbassinet bød på masser af leg og plask og masser af gode grin.
 Instruktører fra DGI introducerede fra klokken 13-16 de nyeste trends inden for vandsport. Børn og forældre blev balanceudfordret på standup paddleboards, de lærte at lave krokodillevendinger på boogie boards, og de lærte, hvad torpedo battle er for noget.
 Eventen var godt besøgt, og alle havde nogle gode timer i bassinet. Der var også plads til dem, der ikke ønskede at deltage i eventen, men blot ville lave udspring eller plaske rundt i bassinet.
 Det har været en rigtig god sommer for Hovedgård Friluftsbad. Allerede nu ligger besøgstallet langt over sidste års 1100 besøgende. Bestyrelsen i Hovedgård IF Svømmeklub forventer, at man har rundet 3000 besøgende, inden udendørssæsonen slutter søndag den 12. august. Og det er ikke bare Hovedgård- og omegnsborgerne, der nyder godt af friluftsbadet og de mange tilbud. Der kommer gæster fra hele kommunen. Der har været besøgende fra både Stensballe, Egebjerg, Hatting, Søvind, Odder og Tebstrup. Og sågar en familie fra Holstebro på ferie i Horsens kiggede forbi.
 Hovedgård Svømmeklub gør ekstra meget for at tilbyde udendørsaktiviteter i friluftsbadet denne sommer. Det er blevet muligt at forlænge sæsonen med to supergode tilbud. Udspring og udendørs frisvømning. Begge aktiviteter starter op i uge 33 og løber august måned ud. Se mere om holdene på svømmeklubbens hjemmeside: hovedgaardsvomning.klub-modul.dk