Krolf-turnering med flot fremmøde

Krolf-turnering med flot fremmøde
03. 07 2019
På banerne ved Østbirk hallen, blev der tirsdag spillet krolf af 29 fremmødte seniorer. Den sædvanlige bane var inddraget da hele anlægget i uge 27 bliver brugt til DBU´s Fodboldskole og så måtte man være opfindsomme og lave ny ad hoc-bane.

Hvad gør man når den sædvanlige krolf-bane er optaget? Man laver selvfølgelig bare en midlertidig bane! Bevæbnet med en spade blev der hurtigt taget tørv op af plænerne, i udkanten af anlægget, så der var en hul til krolf-kuglerne og alle huller blev markeret med nummer.

Da fremmødet var stort og blev spillerne inddelt i fire hold og den nyanlagte bane blive indtaget. Der har masser af grin og højt humør. Især en episode hvor krolf-kuglen, ved et kraftigt slag, røg ud i en grøft. Den var meget svært at få øje på og hal skjult i vegetationen stod en flok spillere med hovederne nede ved jorden for at finde kuglen. Det lykkes heldigvis at lokalisere og bringe kuglen tilbage på banen, så spillet kunne genoptages.

Der blev ført omhyggelig mål- og pointtavle ved hvert hold, så man efter endt kamp kunne finde vinderne og komme videre til det vigtigste – sidste halvleg hvor man kunne nøde den varme kaffe og tilhørende sødt.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook