KulisseLageret tager hul på foråret med Vestbo Trio

Vestbo Trio
Vestbo Trio
KulisseLageret tager hul på foråret med Vestbo Trio
11. 01 2019
KulisseLagerets forårsprogram er sprunget ud i fuldt flor og vi starter sæsonen med en omgang dugfrisk instrumental musik med lokale rødder.

Vestbo Trio er ude med det spritnye album "Gentlemen" i januar 2019. Et album, der er optaget i selveste Mark Knopflers legendariske British Grove-studier i London. Albummet og koncerten på KulisseLageret byder på musikalsk dybde og dynamisk spændvidde, og trækker tråde til både blues, jazz og pop.

Trioen består af Michael Vestbo, der har rødder i Horsens, på guitar, Jesper Smalbro, der også spiller i Northern Assembly, på bas og Eddie Jarl, der også er med i verdensorkestret The Kutimangoes, på trommer. Koncerten finder sted tirsdag d. 22. januar kl. 20:00.

Forår 2019

Lørdag d. 26. januar kan du få en spændende musikalsk oplevelse, når det unikke jamprojekt Horsens All Stars fejrer 10-års jubilæum. Du kan opleve mere end 100 musikere fremføre sammenlagt 8 timers livekoncert på Horsens Ny Teater og KulisseLagerets scener.

Resten af sæsonen byder bl.a. på Nicklas Sahl, der optrådte til TV2s nytårskavalkade, Katinka, der kommer forbi på deres "Vokseværk"-tour og Niels Skousen, der i 2019 kan fejre sin 75. års fødselsdag. Resten af programmet kan ses på KulisseLagerets hjemmeside.