Kulturminister Mette Bock afslører vinderen af dk4s DanskPOP Talent 2017

Kulturminister Mette Bock afslører vinderen af dk4s DanskPOP Talent 2017
18. 01 2018

Det bliver kulturminister Mette Bock, der både holder åbningstalen ved finalen på dk4’s store DanskPOP Talent-konkurrence den 20. januar i Forum Horsens og senere offentliggør vinderen efter afstemningens afslutning samme aften.
 Finaleshowet, der afslutter DanskPOP Talent-konkurrencen, sendes live på dk4 fra kl. 20.00 den 20. januar.
 dk4s ejer og grundlægger Stig H. Hasner siger:
 - Det er nu andet år i træk, at dk4 afvikler den landsdækkende musikkonkurrence DanskPOP Talent udelukkende med fokus på danske tekster, men på tværs af musikgenrerne. 10 talenter har efter hård konkurrence i de indledende runder med mere end 300 tilmeldte kæmpet sig frem til finalen, hvori de alle præsenterer helt nye, danske sange.
 - På egne vegne, men især også på vegne af de mange engagerede sangere, musikere og tekstforfattere er jeg både beæret over og glad for, at landets kulturminister Mette Bock holder tale ved finaleshowets åbning og senere på aftenen afslører årets DanskPOP Talent 2017. Det vidner om, at kulturministeren også har øje for og anerkender vigtigheden af denne del af dansk musikkultur og dens udøveres engagement.
 - Alle sange i DanskPOP Talent er på dansk, for på dk4 synes vi, det er vigtigt, at vi plejer og udvikler vores fælles sprog – også i popmusikalsk sammenhæng. Meget passende er også tv-formatet DanskPOP Talent helt igennem dansk – ikke noget med at købe et format i udlandet. DanskPOP Talent er opfundet og udviklet af dk4.
 DanskPOP Talent-finalen afvikles i samarbejde med Horsens & Friends.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!