Kunne det være dejligt at snakke i telefon med en? Lad os bruge hinanden!

(Genrefoto)
(Genrefoto)
Kunne det være dejligt at snakke i telefon med en? Lad os bruge hinanden!
21. 03 2020
Jeg bor sammen med min søn Lasse. Den første uge med Coronaen var vel egentlig meget hyggelig. Vi har begge vores arbejde at passe, så tiden går jo. Men alt socialt afholder vi os jo begge fra. For når de kloge siger, at vi skal blive hjemme og ikke forsamles – ja så gør vi da selvfølgelig det.

Af Lone Buhl Pedersen, sognepræst

Både min søn og jeg er nu ved at længes efter en normal hverdag med sammen med andre mennesker. Vi længes efter: Biografture. Fodboldtræning. Fitnesscenter. Snak og komsammen…

Jeg savner alt det samvær jeg plejer at være en del af i Kirker og Præstegård. Jeg savner at gi jer alle knus og kram – eller bare at gi jer hånden. Jeg længes så meget efter hverdagen. Jeg har da ikke nok bare i mig selv.

Derfor kan jeg så nemt forestille mig, at bor man alene, må det være endnu sværere end for mig, der trods alt har min søn boende og også har arbejde at passe.

Men vi kan da alle snakke i telefonen! Og vi præster er ikke længere væk end et ring. Så ring gerne til os. Peter Tast: 61223999 eller Lone Buhl 21396392. Vi er så klar til en snak om stort og småt.

Jeg har den sidste tid været i forbindelse med mange mennesker over telefonen. Alle nyder en snak i telefonen og flere vil så gerne være med til at ringe dagligt rundt til andre.

Har du lyst til at, der her i Corona tiden hver dag er en, der ringer til dig? Har du lyst til det, så er du helt normal så hold dig ikke tilbage. Jeg er i kontakt med så mange, der så gerne vil ringe til dig og få en snak.

Skriv eller ring til mig – Sognepræst Lone Buhl tlf. 21396392. eller mail: Lop@km.dk så vil jeg formidle kontakten. Lad os da bruge hinanden.

Folkekirken har også tilbuddet Sjælesorg på nettet hvor du anonymt kan chatte med en præst.