Landsdækkende tennisevent rammer Østbirk

Landsdækkende tennisevent rammer Østbirk
15. 04 2018

Lørdag den 5. maj inviterer mere end 200 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er, Østbirk IF Tennis.
 Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Østbirk IF Tennis alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Storegade 47 ved Østbirkhallen til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 12 til 15. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!
- Til Tennissportens Dag kan alle interesserede få lejlighed til at prøve kræfter med tennis, fortæller tennisafdelingens formand Kaj Anius.
 - Alle er velkomne og alle kan være med, uanset alder og niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille tennis før eller ej, og vores trænere står klar til at hjælpe gæsterne godt i gang på banerne.

DGI og Dansk Tennis Forbund står bag
Bag arrangementet står Østbirk IF Tennis i tæt samarbejde med Bevæg dig for Livet -  Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund. Visionsleder i Bevæg dig for Livet – Tennis, Lorenz Sønderby, siger:
 - Med Tennissportens Dag vil vi gerne introducere danskerne for de mange glæder og fordele ved tennis. Blandt andet er ketsjersport mere gavnligt for helbredet, end mange andre populære fritidsaktiviteter, og du kan dyrke tennis sammen som familie på tværs af generationer.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!