LÆSERBREV: Ingen grund til frygt for Horsens Sygehus

Birte M. Andersen. Venstres nye folketingskandidat i Horsens-kredsen.
Birte M. Andersen. Venstres nye folketingskandidat i Horsens-kredsen.
LÆSERBREV: Ingen grund til frygt for Horsens Sygehus
15. 05 2019
Venstres nye folketingskandidat i Horsens-kredsen har fået forsikringen fra partiets finansminister Kristian Jensen. Borgerne i Horsens og omegn behøver ikke at frygte for deres sygehus. Det forsikrer Venstres nye folketingskandidat i Horsens-kredsen Birte M. Andersen.

Forsikringen kommer, efter at hun har haft et møde med Venstres finansminister Kristian Jensen.

- Jeg har hos mange borgere mærket en frygt og bekymring for, at sygehuset kan blive lukket på grund af den nye sundhedsreform. Det er en frygt, som Socialdemokraterne spreder i øjeblikket, men Kristian Jensen har beroliget mig. Sygehuset er ikke i fare, siger Birte M. Andersen.

- Kernen i sundhedsreformen er 21 akutsygehuse, og et af dem er Horsens Sygehus, sagde Kristian Jensen til Birte M. Andersen.

Kristian Jensen sagde også, at hvis man vil bevare de nære ting, kræver det en stærk lokal stemme, og det er Birte M. Andersen parat til at levere.

- Jeg vil kæmpe for Horsens og sygehuset med al den viden og erfaring, som jeg har. Det løfte giver jeg borgerne i Horsens-kredsen, siger Birte M. Andersen, der som tidligere sygeplejerske følger sundhedsdebatten med særlig opmærksomhed og indsigt.