Latter og stegt flæsk i Egebjerg

Latter og stegt flæsk i Egebjerg
09. 03 2018

Egebjerg Hansted Revyen har eksisteret i så mange år, at ingen rigtigt tør byde ind på hvor længe.
 I uge 10 var datoerne sat til de som altid nærmest på forhånd udsolgte forestillinger, med generalprøve om onsdagen og stegt flæsk og ”Fjantelov” ved forestillinger torsdag, fredag og lørdag. 150 feststemte borgere har huset plads til, og de 2 sidste dage afsluttes med dans og musikalsk underholdning.
 Tilbehøret efter flæsken var ”Fjanteloven”, overskriften som det garvede revyteam havde sat hen over ikke mindre end 24 numre, sketches, spas, sjov og sang. En frisk blanding med nogle, som f.eks. de Nattergales La’ Det Lig, tilpasset helheden og med lokal humor. Således var det også da borgmester Peter Sørensen måtte stå for skud i sangen ”Rollespil”, hvor den Egebjerg-lokale borgmester ifølge sangerne var fast inventar i Hansted Skov ovenpå mandagens byrådsmøder, for at dyrke sin passion for rollespil.
 Tryllenummeret efter pausen med Flemming Dam Thomsen fik publikum naturligvis som altid indfriet forventningerne til, ligesom vejrudsigten var lokal perfekt: ”Solen skinner over Egebjerg”, som meteorologen forsikrede.
 Kenny Jensen var ved pianoet og på guitar. Kirsten Rasmussen, Kathrine Markussen og Maia Margrethe Kirkedal Pedersen udgjorde den kvindelige del af årets revy mens Claus Ryan, Dan Seiling Kirkel, Flemming Dam Thomsen og Taus Houøller var de lokalkendte skuespillere på den mandlige scene. Randi Christensen stod for kostumerne og Claus Teislev for lyden. Som scenemestre bandt Benny Christensen, Erik Kjeldsen og Bent Andersen revyen sammen.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!