Lis Sørensen koncert på Horsens Ny Teater

Lis Sørensen koncert på Horsens Ny Teater
11. 07 2017

Når Lis Sørensen og hendes uundværlige orkester i februar gæster Horsens Ny Teater, er de nyeste og anmelderroste sange selvfølgelig på sætlisten – sammen med en selvfølgelig vilje til at ville nå nye højder ...

Mødet med publikum
Med en imponerende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret. Sangene er med årerne flyttet ind i hende og ind i publikum - og nye sange fra det anmelderroste 2017 album er allerede flyttet ind.
 Mere end en million albums har hun solgt gennem karrieren, og med årene har Lis Sørensen indset, at hendes virkelige drivkraft er mødet med publikum. Når hun fra scenen mærker sangene tage fat i publikum, så tager de også fat i Lis Sørensen selv. Disse øjeblikke opsøger hun, og derfor optræder Lis nu efter fire årtier mere flittigt end nogensinde før.
 - Med sin varme og stærke vokal i centrum, er en aften i Lis’ selskab både en rejse ned ad Memory Lane og en energisk væren i øjeblikket. Vær en del af øjeblikket den 23. februar på Horsens Ny Teater, siger Mona Laustsen, HNT.
 Koncerten med Lis Sørensen fredag den 23. februar i Store Sal begynder kl. 20.00.
yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!