Lokal pige fra Gedved deltog i DM for hold i Military

Lokal pige fra Gedved deltog i DM for hold i Military
09. 09 2018
Caroline Ris deltog sammen med pigerne Sara Bech, Line Bøgh og Emilie Kærsgård i weekenden 30. august – 2. september i årets DM for hold, afholdt på Kallehavegård i Randers, for klubben Danish Eventing Riders.

Military er en ride disciplin, hvor rytterne bliver bedømt for deres ridning i både dressur, terrænridt og ridebanespringning. De startede med at ride et dressurprogram. Det var ikke pigernes samlede stærkeste side, så efter den første dag lå de ikke i medaljerækkerne. Men som eneste hold gennemførte de alle 3 terrænridtet uden strafpoint og lå efter de to første discipliner til en bronzemedalje.

På sidste dagen skulle de så ”blot” ride fejlfri på springbanen, hvilket også gælder de øvrige hold, for at holde på deres placering. Desværre skilte en enkelt bom holdet fra at blive på 3. pladsen. De sluttede sammenlagt på en 5. plads ud af 16 hold, men det var også godkendt og flot af det helt unge hold, der ville vise at de unge klarer sig godt blandt hold, der for de fleste også har en ældre erfaren rytter med.

Individuelt fik Caroline Ris en 9. plads i sin klasse cnc100, ud af 33 startende.

Holdet var så heldige at de havde fundet en sponsor til at betale flotte hold jakker. Stor tak til Tømrer, Murer & Kloakmester, John A. Laursen A/S, og tak til Bygma Horsens for at trykke flotte klublogoer.