Lokale profiler holder dimissionstalerne til årets studenter

Lokale profiler holder dimissionstalerne til årets studenter
22. 06 2018
Regionsrådsformand Anders Kühnau og direktør i Horsens & Friends Claus Visbye holder i år dimissionstalerne på henholdsvis Learnmark Gymnasium HHX og HTX og Learnmark Business

Når omkring 380 dimittender fra henholdsvis Learnmark Gymnasium HHX og HTX og Learnmark Business sidst i juni skal fejres til sommerens dimissioner, bliver det lokale profiler, der holder tale for dem.
 Ifølge direktør Niels Yde er der på Learnmark Horsens en god tradition for at invitere lokale profiler og markante ledere i erhvervslivet til at tale for studenterne.
 Dimissionerne er både et festligt og højtideligt punktum, hvor studenterne afslutter deres ungdomsuddannelse for at fortsætte i enten videregående uddannelse eller i en elevplads i erhvervslivet. Dimissionstalerne er med deres syn på dannelse, uddannelse og livet generelt med til at sætte studenternes nuværende situation og deres fremtid i perspektiv, siger Niels Yde, der glæder sig til at ønske de mange glade studenter til lykke med veloverståede eksaminer.
 Til begge dimissioner vil der også være uddeling af legater, musikalsk underholdning og uddeling af eksamensbeviser og fagprøvebeviser.

Dimission på Learnmark Business
Torsdag den 28. juni 2018 kl. 14.00 – 16.00 holder Learnmark Business dimission for 24 elever, der dimitterer fra HG-Business, 60 EUX-studenter og 29, der har bestået deres fagprøve inden for administration.
 Her holder direktør i Horsens & Friends Claus Visbye holder dimissionstalen.
 Dimissionen holdes på Learnmark Horsens, Stadionsvej 2, Horsens.

Dimission på Learnmark Gymnasium HHX og HTX
Fredag den 29. juni 2018 kl. 13.00 -15.30 holder Learnmark Gymnasium HHX og HTX dimission for i alt 269 studenter 181 HHX-studenter og 88 HTX-studenter.
 Her holder regionsrådsformand Anders Kühnau årets dimissionstale.
 Dimissionen holdes i Forum Horsens, Langmarksvej, Horsens.

Dimission for 21 KUU-elever
Mandag den 25. juni 2018 kl. 15.00 - 17.00 afholder Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) dimission for 21 elever. De er nu uddannet erhvervsassistenter og står stærkt, når de efter sommerferien starter i enten job eller på en ungdomsuddannelse. Dimissionen afholdes på Strandpromenaden 4c, Horsens.
 Translokation for 157 elever på Step 10.
 Onsdag den 27. juni 2018 kl. 16.00 - 18.00 er der translokation for 157 elever på Step 10. Eleverne har gået på enten EUD10 eller GYM10 og fortsætter på erhvervsuddannelse eller gymnasieuddannelse efter sommerferien. Translokationen afholdes på Stadionsvej 2, Horsens.