Lokalt ingeniørfirma har fuld fart på

Lokalt ingeniørfirma har fuld fart på
21. 05 2020
Hvad har et ægpakkeri, et smedeværksted og højt specialiserede ingeniører med hinanden at gøre? Hvis man siger Dueholm begynder der sikkert at ringe en lille klokke for mange og siger man familien Poulsen fra Hovedgård er endnu flere med. I Hovedgårds industriområde finder man Dueholm Technology som tænker ud ad boksen og formår at tiltrække de bedste hænder og hoveder til virksomheden.

Lars og Susanne Poulsens fem børn er selv startet op inden for bl.a. ægpakkeri, transport og automatisering. Lidt gemt af vejen i industriområdet i Hovedgård ligger Dueholm Technology i en stor hvid bygning hvor firmaet startede op i 2019 med tre ansatte og i dag har man 15 mand ansat.

Firmaet udspringer af Dueholm ægpakkeri som en udviklingsafdeling, hvor man lavede specialløsning til pakkeriet samt udvikling af software til styring af robotter, indkøb, lager og salg. Firmaet er en ingeniørvirksomhed med udvikling af maskiner og software, man har egne designere som arbejder tæt med ingeniørerne og på det 3500 kvm store værksted kan nogle af Danmarks bedste medarbejdere lave al produktion og vedligehold – man opnår en hurtighed og firmaet har muligheden for at omstille til ny produktion i løbet af meget kort tid, da alle funktioner er samlet under samme tag.

Bedre løsninger med alle funktioner under samme tag

Dueholm Technology ledes af direktør Roald Poulsen der er maskin- og IT-ingeniør og han elsker selv at komme på værkstedet og have fat i teknikken og han ser helt klar fordelene ved at alle funktioner er samlet under samme tag:

- Det giver os en hurtighed til at omstille, hvilket er noget vores kunder efterspørger og vi kan specialproducere løsninger i huset eller lave reservedele meget hurtigt, noget som vil tage meget længere tid hvis det skulle produceres hos en anden underleverandør, forklarer Roald Poulsen og uddyber:

- Vi opnår meget mere helstøbte løsninger når vi har et meget tæt samarbejde mellem kunder, ingeniører og vores produktionsafdeling. Når de erfarne produktionsfolk kommer på banen allerede når vi begynder på designet, så tænker alle meget mere ’ud af boksen’. Det giver masser af fordele da mange af udfordringerne opdages og kan fjernes inden vi kører vores anlæg ind, fastslår Roald Poulsen.

Besøg af borgmester Peter Sørensen

Fredag 15. maj fik virksomheden besøg af borgmester Peter Sørensen og Jeppe Keller Jensen som er leder af erhvervsudvikling i Horsens kommune. Et af formålene med besøget var at fortælle hvad Horsens kommune kan tilbyde virksomhederne og erfare hvad der rører sig på erhvervsområdet i kommunen.

Til mødet var der udover Peter Sørensen og Jeppe Keller Jensen også direktør Roald Poulsen, bestyrelsesmedlem Susanne Poulsen Vang og salg- og marketingdirektør Jens Houmøller.

Peter Sørensen indledte med at fortælle hvad virksomheden kan bruge Horsens kommune til og at turen rundt er en måde hvorpå han og hans embedsmænd danner sig indtryk af hvad der foregår rundt om i kommunen – man vil gerne have fingeren på pulsen.

En indgang til Horsens kommune

- Vi vil gerne give lokale virksomheder en indgang til det kommunale system og være behjælpelig med facilitere kontakter til Regionen, staten, EU og Folketinget – i det omfang det er muligt for os, indledte borgmester Peter Sørensen.

Jeppe Keller Jensen kunne fortælle at han er virksomhedernes indgang til de kommunale myndigheder og at han hurtigt kan finde de rigtige personer i det store kommunale system, så virksomhederne ikke skal gennem for mange personer for at finde svar. Ordningen med en indgang til kommunen har i øvrigt fået stort ros.

Efter mødet var der rundvisning på værkstederne og borgmester Peter Sørensen var tydeligt imponeret over hvad han så og fik stillet mange gode spørgsmål til medarbejderne i produktionen, som alle er glade for at være en del af Dueholm Technology.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook