Lokalt orkester til Budapest

Foto: Per Dyrholm
Foto: Per Dyrholm
Lokalt orkester til Budapest
12. 06 2019
- Vi har ca. 45 medlemmer i vores orkester, og de er fra ca. 13 til 21 år gamle, fortæller formanden for Hovedgaard Skoleorkester Louise Mogensen.

Louise Mogensen fortsætter:

- Vi er i gang med at spare sammen til en tur til Budapest, hvor vi tager af sted i uge 42. Vi skal spille flere koncerter i blandt andet Mathias kirken, Budapest Zoo, Fiskerbastionen og på et torv ved Donau. Desuden skal vi spille skolekoncerter og på et plejehjem. Så vi er i gang med at indøve et bredt repertoire, og forsøger også at lære lidt kendte ungarsk toner. Vi tager ca. hvert fjerde år på en længere tur som den i år, og det er jo med til at motivere vores yngre medlemmer og motiverer dem til at fortsætte med at spille. Så de mange forskellige årgange er med til at give et godt kammeratskab, hvor alle hjælper hinanden. Så vi er meget glade for aftalen og støtten fra OK og vores lokale SuperBrugs.

Det kan godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen i Hovedgård. Nu har Hovedgård Skoleorkester modtaget godt 15.000 kr. plus moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Hovedgaard, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten. ”Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.