Lone Selmer Band gæster Seminariet i Gedved

Lone Selmer Band gæster Seminariet i Gedved
06. 10 2019
Fredag 1. november gæster Lone Selmer Band Seminariet i Gedved. Billetter kan købes på musikhus-gedved.dk. Seminariets adresse er Egebjerg 1, indgang fra Skovvej, 8751 Gedved. Arrangør: Gedved Musikforening.

Koncerten begynder kl. 20.00 og er en del af Gedved Kulturdage, som herudover indeholder en aften med højskolesange, kunstudstilling, vinsmagning og foredrag med Niels Kraus-Kjær. Se kulturdage-gedved.dk

Før koncerten kan bestilles koncert-buffet i husets restaurant tlf.: 20 27 52 27

Aftenen byder på de gode gamle danske klassikere - “ Den allersidste dans”, “ Kys det hele fra mig”, “ Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes”, “Man binder os på mund og hånd” og mange andre bliver på fineste og ærligste vis fortolket af sangerinden og pianisten Lone Selmer.

I 2015 udgav hun cd´en “Dagslys”, med netop det repertoire, der optager hende meget, og høstede mange utrolig fine anmeldelser: For sin smukke, nærværende, ukrukkede og fortællende vokal og for at være tro mod originalerne på en ny, interessant og fængende måde.

Lone Selmers kærlighed for de danske sange stammer fra hendes årelange samarbejde med bassisten Hugo Rasmussen, som satte hende ind i de danske sange og bad hende oversætte amerikanske standards og synge dem på dansk i deres fællesband ”LoneHugoband”.

Siden har Lone stort set kun sunget på dansk - “det kommer helt ind, hvor der intet forsvar er”. Når man synger på sit drømmesprog, bliver alting klarere.

Denne aften vil der også blive mulighed for at lytte til nogle af Lones oversættelser og danske fortolkninger af bl.a. amerikanske standards og Monica Zetterlunds svenske repertoire.

Med sig har Lone:

Pianisten Ben Besiakov, bassisten Assi Roar, trommeslageren Frands Rifbjerg og saxofonisten Karsten Vogel, som Lone også arbejder sammen med i bandet Burnin´Red Ivanhoe, der gæstede Gedved musikforening i foråret 2019.