Masser af gæster til åbning af ny Røde Kors-butik

Masser af gæster til åbning af ny Røde Kors-butik
14. 05 2020
Røde Kors butikken så dagens lys i Østbirk 24. august 2011, hvor man havde lokaler i byens gamle apotek. I maj 2014 flyttede butikken til nye og større lokaler længere henne af Storegade i nummer 7. Her har man boet indtil for få uger siden. Pladsen blev simpelthen for trang og med flytning til nye lyse lokaler på Industrivej har man fået meget mere plads og som nogle siger: Det er måske Danmarks flotteste Røde Kors Butik.

Der var mange mennesker foran døren til butikken som holdt den anbefalede afstand og på slaget 13 kom formand for Røde Kors Horsens Nord Gudrun Andreasen ud og bød de mange gæster velkommen og skulle oplyse om forholdsregler ved Corona, samt fortælle at der højst måtte være 20 personer i butikken ad gangen.

Oversteg alles forventninger

De mange fremmødte oversteg Gudrun Andreasens forventninger og hun syntes det var skønt at så mange ville se den nye butik på åbningsdagen og hun fortæller med et stort smil:

- Jeg tænker der kommer mange gæster i dag og vejret kunne heller ikke være bedre. Det er fantastiske forhold vi har fået her i butikken og det bedste er at folk kan parkere lige udenfor døren. Vi har fået god plads i butikken og folk kan gå rundt uden at have problemer med at holde afstand.

I butikken møder vi Lars Krogh som er konsulent ved Røde Kors’ landskontor, han er en slags fødselshjælper for Røde Kors butikkerne, og han tager rundt og hjælper butikkerne i Midt- og Vestjylland med at etablere sig og med at forhandle lejekontrakter, samt mange andre praktiske gøremål og han fortæller:

- De frivillige er seje og det har været en fornøjelse at være med hele vejen, og det er tydeligt at de er meget stolte af resultatet. Når de får sådan et resultat som man ser her, så er det virkelig imponerende.

Skulderklap til de frivillige

Det er vigtigt for Gudrun Andreasen og de frivillige at kunderne har haft en god oplevelse i butikken. De frivillige får et flot skulderklap af formanden:

- De frivillige har mødt ind 5 – 6 timer hver dag de sidste mange dage for at vi kunne blive helt færdige til åbningen. De har præsteret en kæmpe indsats og resultatet taler vist for sig selv.

Efter kundernes reaktioner at dømme har Røde Kors, bestyrelsen og de frivillige ramt plet og mange af gæsterne fandt også hurtig gode ting på hylderne som de købte med hjem.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook