Menighedsmøde i Hansted

Menighedsmøde i Hansted
03. 12 2018
Torsdag aften den 29. november var der menighedsmøde for Hansted sogn i Kirkehuset nær Hansted kirke. Dette år med særligt besøg af borgmester over alle Horsens sogne men dog bosiddende i Hansted sogn, Peter Sørensen.

Menighedsrådsformand Carl Oluf Madsen berettede om tilstanden i kirken både på personale og bygningsfronten. Trods den mørke tid ser det generelt lyst ud for kirkelivet i Hansted sogn, idet der både er fremgang i mængden af kirkelige aktiviteter og den almindelige kirkegang.

Efter formandens beretning kunne kasserer Palle Hansen fortælle om en fortsat stabil økonomi ved Hansted kirke. Herefter blev der sagt velbekomme og buffeten med alskens gode pølser og oste blev nydt inden Peter Sørensen fik ordet.

Peter Sørensen om byudvikling

Særlig gæst ved dette års menighedsmøde var bysbarnet, borgmester Peter Sørensen, som gav et indblik i den rivende udvikling Hansted-Egebjerg sammen med resten af Horsens kommune står midt i. Det nye store byområde Nørre Strand blev vendt ligesom udbygningen af Egebjerg mod Gedved, skoleudvidelse og meget mere. Det er ikke til at tage fejl af: Hansted sogn har vokseværk, og hvem ved, hvornår der skal korsarme på kirken?

Aftenen blev rundet af med en række spørgsmål fra forsamlingen inden alle fik lov at gå hjem med en salme. Et nyt kirkeår er begyndt og Hansted menighedsråd ser frem til endnu mere fremgang og stabilitet i året, der kommer.