Michelle Birkballe Trio på Seminariet

Michelle Birkballe Trio på Seminariet
19. 03 2018

Gedved Musikforening præsenterer Michelle Birkballe Trio fredag den 6. april kl. 20.00 på Seminariet i Gedved.
 Michelle - den jyske, hæse sangerinde, som både kan synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde. Hun startede allerede som barn, hvor hun dannede et børneband.
 Medvirkede i musicals, bgyndte hun som 12 årig at spille guitar, og som 18 årig flyttede hun til Århus, hvor hun ernærede sig som rengøringskone og som værtshusmusiker. Som 20 årig dannede Michelle et band hvor de udelukkende spillede hendes egne sange - sidenhen har hun været fast inventar på de danske scener rundt i landet samt udgivet 5 albums - både på dansk og på engelsk. Hun har sågar også spillet opvarmning for Status Quo, Walter Trout og Bon Jovi.
 Michelle er en storyteller, og formår at fortælle sine historier, og synge sine sange, så man bliver helt grebet, og som oftest så hudløst ærligt at det går lige i hjertet på publikum
- og så dén der helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken der præger præg af hun helt klart er en rock and roller af den gamle skole. Hendes egne tekster krydres med favoritter fra blues-rock-kataloget i helt personlig fortolkning. Hele vejen igennem: Old school rock&roll.
 Uanset om Michelle spiller danske sange, eller sit amerikansk inspirerede blues rock, så kan man være sikker på man får en aften med hæsblæsende stemme, et swingende band og masse af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro og Bonnie Raiit - og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme.
 Koncerten på Seminariet, Egebjergvej 1, Gedved er støttet af Horsens Kommune.
Billetter kan købes på: musikhus-gedved.dk. Pris medl./ikke medlem: 170 kr./195 kr. Billet kombineret med koncert-buffet: 270 kr./295 kr.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!