Mød Erna til Åbent Hus i Østbirk præstegård

Erna fra VT Trælast
Erna fra VT Trælast
Mød Erna til Åbent Hus i Østbirk præstegård
14. 02 2019
Østbirk kirke åbner igen dørene og inviterer Gud og hvermand indenfor i Østbirk præstegård og denne gang fortæller Erna, VT Trælast - om et langt liv med levende mennesker og træ. Torsdag 28. feb. kl. 10.30 - 12.00

Disse torsdage formiddage fyldes Østbirk Præstegård altid af et væld af mennesker. Kl. 10.00 begynder de første at komme og når kl. er 10.30 og Lone Buhl byder velkommen - ja så er Præstegården fyldt op af glade mennesker. (Hvor er det godt, at den gamle Præstegård er lavet om til Sognegård - ellers kunne disse skønne formiddage og mange, mange andre arrangementer jo slet ikke lade sig gøre).

Vi starter altid med et par fællessange fra Højskolesangbogen. Quiz løses af dem, der har lyst - altid spændende gevinster. Der spises tarteletter, hældes op i kaffekopperne og så går dagens fortæller i gang.

Denne gang er det Erna, VT Trælast i Østbirk, der kommer forbi og vil fortælle små beretninger og anekdoter fra et langt liv i Østbirk - et liv, der har handlet om træ og andre varer, der sælges fra butikken. Et liv, hvor hun har mødt og møder et væld af mennesker. 

Kl. 11.55 synger vi en sidste sang fra Højskolesangbogen inden vi siger tusind tak for endnu en god stund i Præstegården.

Alle fra nær og fjern er hjertelig velkomne. For spise, drikke, kaffe mv. betaler man hver gang på dagen 25 kr. Der er ingen tilmelding - så bare kom!