Modeopvisning og tøjsalg på Birkebo

Modeopvisning og tøjsalg på Birkebo
30. 10 2017

- Nu blæser der kølige vinde og bladene falder af træerne – så skal vi ha’ det varme tøj frem – måske ser det lidt kedeligere ud end vi husker det – måske er det blevet for stort eller for småt – noget af det, har det med at krybe i klædeskabet i løbet af sommeren – det må være al den regn vi har fået. Det er der råd for, når Jysk Tøjsalg kommer på besøg på Birkebo. De lokale manequiner vil vise os det dejlige tøj, og vi skal ha’ en hyggelig eftermiddag med kaffe og brød og en masse snak om løst og fast – især tøj, siger Bodil Tarp fra Centerrådet.
 - I snart mange år har Lars fra Jysk Tøjsalg givet os en hyggelig eftermiddag, og det er ikke blevet mindre hyggeligt af, at vi nu viser tøjet på lokale mannequiner, som ser ud, som vi selv gør – det gi’r os en god mulighed for at se tøjet på, og ikke bare på bøjlen – der vil selvfølgelig også være mulighed for at prøve selv.
 - Vi begynder en halv time før vi ”plejer”, altså kl. 13.30 – så bliver det ikke så klemt med tid, siger Bodil og opfordrer:
 - Ta’ nu naboen, veninden eller den du gerne vil på Cafe med, under armen – mænd er også velkomne – de har også godt af at se på noget pænt.
 Der indgang fra nederste parkeringsplads, til Birkebos festsal, og arrangementet er tilrettelagt af Centerrådet.
 yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!