Modeopvisning og tøjsalg på Birkebo

Modeopvisning og tøjsalg på Birkebo
13. 04 2018

Mon ikke vi tør tro på at det er blevet forår – det har godt nok været længe undervejs, og vi har ikke turdet lægge det varme tøj væk. Når vi så ser på forårs- og sommertøjet, der hænger i skabet, trænger det måske til en udskiftning, for slidt er det jo sikkert ikke – måske er det for småt eller for stort, alt efter hvordan vinteren har sat sine spor – eller også trænger vi bare til noget andet at se på, siger Bodil Tarp fra Centerrådet i Birkebo, der indbyder til modeopvisning og tøjsalg fra Jysk Tøjsalg ved søndagscaféen på Birkebo i Østbirk søndag den 22. april kl. 13.30.
 Det vil der være stor mulighed for, når Lars fra Jysk Tøjsalg kommer på besøg på Birkebo.
 - Det er efterhånden blevet en god tradition at han kommer et par gange om året med sit dejlige tøj til rimelige priser. De lokale mannequiner, som har de mest almindelige størrelser, stiller op igen, for at gi’ os en hyggelig oplevelse, mens vi drikker kaffe med tilbehør – det er nu engang nemmere at vælge, når man har set tøjet på en model, end når det hænger på bøjlen, siger Bodil Tarp.
 - Der vil selvfølgelig også være mulighed for selv at prøve tøjet. Ta’ nu naboen og veninderne under armen og kom til en hyggelig Søndagscafé. Det er Centerrådet der står for arrangementet, og der er indgang til festsalen fra den nederste parkeringsplads.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!