Modeopvisning og tøjsalg på Birkebo

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Modeopvisning og tøjsalg på Birkebo
15. 04 2019
Mon ikke vi tør tro på at det er blevet forår – først var den der, og så var det koldt igen, og vi har ikke turdet lægge det varme tøj væk. Når vi så ser på forårs- og sommertøjet der hænger i skabet, trænger det måske til en udskiftning, for slidt er det jo sikkert ikke – måske er det for småt eller for stort, alt efter hvordan vinteren har sat sine spor – eller også trænger vi bare til noget andet at se på.

Det vil der være stor mulighed for, når Lars fra Jysk Tøjsalg kommer på besøg på Birkebo. Det er efterhånden blevet en god tradition at han kommer et par gange om året med sit dejlige tøj til rimelige priser.

De lokale mannequiner, som har de mest almindelige størrelser, stiller op igen, for at gi’ os en hyggelig oplevelse, mens vi drikker kaffe med tilbehør – det er nu engang nemmere at vælge, når man har set tøjet på en model, end når det hænger på bøjlen.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for selv at prøve tøjet. Ta’ nu naboen og veninderne under armen og kom til en hyggelig Søndagscafe 28. april – vi starter kl. 14. Det er Centerrådet der står for arrangementet, og der er indgang til festsalen fra den nederste parkeringsplads.