Mødrehjælpen tilbyder julepakker og juleeventyr

Mødrehjælpen tilbyder julepakker og juleeventyr
07. 11 2017

Traditionen tro har Mødrehjælpen igen i år et tilbud om julepakker til familier i Horsens Kommune.
 Overskuddet kommer fra Mødrehjælpens butik og fra donationer.
 Julepakkerne er pakket af Rema 1000 på Sundvej. I pakken er der alt muligt julegodt til juleaften og juledagene. Her er lige fra kaffe, søde sager til flæskesteg eller kyllingebryst, frugt og sodavand og meget mere. I pakken er der desuden gavekort til de små til Legeland i Hospitalsgade.
 Fra 1. november kan der hentes ansøgningsskema til julepakken i Mødrehjælpens butik, Kattesund 9, 8700 Horsens.
 Sidste frist for aflevering af ansøgning er den 28. november, og så kan man forvente at få svar på ansøgningen sidst i uge 48.
 Julepakkerne udleveres i butikken den 21. og 22. december.

Juleeventyr
Mødrehjælpen har købt 35 billetter til Komediehusets forestilling der vises i Skolegade 7 i Horsens. Billetternel tilbydes til familier i Horsens Kommune.
 Billetterne kan benyttes lørdag den 2. december kl. 11 og kl. 13. og er for børn fra 3 år og opefter. Der er 1 voksenbillet pr. familie.
 Det er ”først til mølle” - princippet – fortrinsvis for enlige fædre og mødre med børn.
I forestillingen ”Den eventyrlige rejse” kommer man på en stemningsfuld vandring i det gamle teater og møder julefeen. Man kan opleve mystiske scenerier og dejlige julehistorier.
 Forestillingen varer 60 minutter. Billetter kan hentes gratis i Mødrehjælpens butik fra lørdag den 4. november i butikkens åbningstid.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk avis på Facebook her!