Musikalsk forestilling om Liva

Musikalsk forestilling om Liva
08. 12 2017

Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne Liva Weel i en forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert.

En fri sjæl
Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed – både kunstnerisk og personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres, og hvor hun og Poul Henningsen skriver den ikoniske tekst til sangen Man binder os på mund og hånd.
 Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Hendes kompromisløse trang til at bestemme selv gav hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag. Birgitte Raaberg, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere. Jens Krøyer står for musikken: Ene mand med et klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv – akkompagnatøren, den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sang.
 Teaterforeningen i Horsens byder velkommen i Horsens Ny Teater til historien om den folkekære sangerinde. Den musikalske forestilling er én i rækken af Folketeatrets forestillinger om store danske kulturpersonligheder.
 Forestillingen i Horsens Ny Teaters Store Sal tirsdag den 13. marts 2018 begynder kl. 19.30.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!