Østbirk IF kan tjene stort på bankmøder



Spar Nord Horsens udlodder et nyt og lokalt tilbud til medlemmerne af Østbirk IF. Tilbuddet indebærer, at for hver gang et af foreningens medlemmer deltager i et møde med en af bankens rådgivere, så indbetaler Spar Nord Horsens 1.000 kroner til foreningens klubkasse.
 Samtidig får Spar Nord Horsens mulighed for at støtte foreningskulturen, der er til glæde for både små og store i lokalområdet.
 - Vi har tradition for at støtte lokale foreninger økonomisk, da det ofte er med til at gøre en stor forskel for de mange medlemmer, siger direktør i Spar Nord Horsens Jan Rasmussen.
 I forvejen er samarbejdet mellem Spar Nord Horsens og Østbirk IF godt, og det er derfor oplagt at forene klubbens ønske om yderligere økonomisk støtte med Spar Nord Horsens ønske om dialog med potentielle kunder.
 - Tilskuddet til klubkassen kan medvirke til at forbedre forholdene i klubben, og det vil vi selvfølgelig gerne være med til at bakke op om. Samtidig er det også en måde for os at indlede en dialog med medlemmerne i en forening, som vi allerede har et godt samarbejde med, fortsætter Jan Rasmussen.
 Medlemmer kan blandt andet via SMS sige ja tak til et møde med bankens rådgiver og til 1.000 kroner til Østbirk IF’s klubkasse.

Penge til forskel
Selvom Spar Nord Horsens initiativ har til formål at få flere af medlemmer til at overveje at skifte bank, mener Jan Rasmussen ikke, at de 1.000 kroner alene bør gøre forskellen.
 - Hvis du overvejer at skifte bank, så skal det være en velovervejet beslutning og ikke på grund af et engangsbeløb på 1.000 kroner, understreger Jan Rasmussen.
 - I stedet bør du skifte bank, hvis du vurderer, at du er bedre tjent med Spar Nords ydelser – her spiller både rådgivning, priser og tillid en stor rolle, fortsætter han.
 Det nye initiativ handler derfor om at fortælle medlemmerne af Østbirk IF om, hvad Spar Nord Horsens kan tilbyde som bank, og på den baggrund sætte nogle tanker i gang hos de medlemmer, som overvejer at skifte bank.
 Tilbuddet gælder udelukkende det første møde i banken. Indbetalingen på 1.000 kroner forudsætter, at der er tale om et seriøst møde, men er ikke betinget af, at man efterfølgende vælger at blive kunde i Spar Nord.

En bil på højkant
Foruden indbetalingen af 1.000 kroner til klubkassen for hvert møde, så udlodder Spar Nord Horsens også en bil til fri afbenyttelse i en hel måned til en heldig støtte af Østbirk IF, der inden den 15. september aftaler et møde i banken.
 Bilen er en Citroën C4 Cactus, der er kåret som årets bil i 2015. Den heldige vinder af konkurrencen bliver fundet i slutningen af september, og vil fra den 1. oktober til den 1. november frit kunne benytte bilen.
 Du kan høre med på sponsordagen lørdag den 3. september ved SuperBrugsen Østbirk.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024