Frakørselsrampe ved Skanderborg lukkes



Arbejdet med at anlægge nye sydvendte ramper ved Skanderborg Syd går planmæssigt. Arbejdet blev påbegyndt primo maj 2016 og er nu så fremskredent, at entreprenøren Gustav Christensen er klar til at lægge trafikken fra den nuværende frakørselsrampe over på den nye frakørselsrampe. 

I den forbindelse lukkes rampen midlertidigt, så der kan udlægges asfalt og etableres kørebaneafstribning og skiltning. 
Trafikanter, som benytter nuværende frakørselsrampe til den overførte Vroldvej ved Skanderborg Syd, må derfor benytte alternative ruter i uge 40. 

Frakørselsrampen lukker midlertidigt fra søndag den 2. oktober kl. 19 til lørdag den 8. oktober kl. 10. 
I stedet skal trafikanterne køre en omkørselsrute ad Skanderborgvej og Vroldvej. 

Omkørselsruten kan ses på et kort her.

Den midlertidige lukning af frakørselsrampen vil blive annonceret i god tid via orienteringstavle, som opsættes ved motorvejen.  Formålet med anlæggelsen af de sydvendte ramper er at sikre en forbedret tilgængelighed til kommende erhvervsområder i den sydlige del af Skanderborg og reducere uvedkommende trafik gennem midtbyen i Skanderborg. 

Projektet realiseres med støtte fra den såkaldte med-finansieringspulje, som er en statslig pulje til kommunal medfinansiering af kommunale ønsker til projekter på statsvejnettet. De anslåede udgifter på 34 mio. kroner fordeles ligeligt mellem Skanderborg Kommune og staten.

Arbejdet med anlæggelsen af de nye ramper mv. forventes afsluttet hen over sommeren 2017.

smileyGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024