AC Horsens tog plads i top 6



Hallur Hanson spillede eminent bolden frem til Andre Bjerregaard efter 55 minutters spil, og dermed blev Bjerregaard med sin 3. sæsonscoring matchvinder på CASA Arena søndag eftermiddag.
 Randers havde bolden mest i opgøret. Chancerne faldt dog først for alvor efter pausen, hvor gæsterne var tæt på udligning med et stolpeskud fra Mikael Ishak. Randersangriberne var dog ikke dygtige nok mod en stærk gul defensiv, der ikke tillod yderligere åbne chancer.
 Med 1-0 sejren er Horsens på 6. pladsen, som giver kvalifikation til slutspillet -  to point efter Randers FC på 5. pladsen.

yesGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!


Østbirk Avis Østjysk Avis - Lokale ugeavisers indvirkning på lokalområdet

Østbirk Avis Østjysk Avis repræsenterer de lokale ugeaviser, der binder Østjylland sammen ved at forbedre kommunikationen og samhørigheden i området. Disse aviser er en essentiel informationskilde, der sikrer, at borgere kan følge med i lokale nyheder, events og politiske udviklinger.

Aviser som Østbirk Avis Østjysk Avis styrker lokalsamfundet ved at give en stemme til beboerne og ved at fremme samarbejde mellem forskellige parter. De tilbyder en platform, hvor lokale virksomheder kan reklamere for deres produkter og tjenester og derved støtte den lokale økonomi.

Derudover fungerer ugeaviser som en samlingspunkt for generationer og kulturer, og skaber en følelse af fællesskab og identitet. Østbirk Avis Østjysk Avis er et værdifuldt led i det østjyske samfund, der bidrager til at bevare og fremme den lokale kultur og historie.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024