Foreningsfitness i Hovedgård åbner sidste weekend i april



- Det er ganske vist. Sidste weekend i april åbner Hovedgårds nye fitnesstilbud i lokalerne som tidligere husede Hugos forretning på Gl. Århusvej.
 I onsdags afholdte de frivillige og arbejdsgruppen bag det kærkomne tiltag workshop og formand for Hovegård Fitness, Helle Fisker, kunne glædeligt byde velkommen til de mange frivillige, som bakker op.
 Konsulenter i ”Bevæg dig for livet” Charlotte Agergaard og Jens Thomsen afviklede den 2. af 2 workshops, der i høj grad drejer sig om at få frivillige til at støtte op.
 70% af alle borgere har på et eller andet tidspunkt været frivillige, fortalte Charlotte Agergaard. Motiverne er at man gerne vil gøre noget for andre, specielt i lokalsamfundet og lokalerne her bliver også en ny slags ”forsamlingshus” i Hovedgård.
 På workshoppen vendes muligheder og konsulenterne ved præcist, hvad man skal være særligt opmærksom på i en opstartsface og fremadrettet.
 - Vi skal sikre at I kommer godt igang og gør det efter bogen, sagde Charlotte, og kom i løbet af aftenen ind på at være frivillig, god foreningskultur, information om antidoping og forsikring, inden der skulle forventningsafstemmes med de fremmødte.
 Forventningsafstemninger er i det hele taget vigtige for frivilligheden, var et af budskaberne. Man skal have klarhed over hvad man går ind til.
 Det er vigtigt at alle føler ejerskab. Der skal uddannes instruktører, der skal laves regler, skabes rammer, formes husregler og frem for alt skal stedet være et sted, hvor alle kan være.
 Workshoppen varede ca. 3 timer.
 I Hovedgårdhallens Café fortalte Ole Andersen ved Lokalrådets møde i tirsdags om fitnesstilbuddet som åbner om en måned. Bl.a. at man håber at kunne danne motionshold og få uddannet flere instruktører. De første har været af sted på kursus, deriblandt Ole selv, men der er brug for flere.
yesGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024