Lukker forretningen og tager på påskeferie



Da Erna og Ernst Korgaard Madsen, Vestbirkvejens Trælast i Østbirk for 3 år siden lukkede i 14 dage og tog til deres emigrerede søn Thomas og deres kommende svigerdatter, Mighties bryllup, var det ikke hverdagskost.
 Men for parret, som udgør hele arbejdsstyrken hos den lokale trælast i Østbirk, har det givet smag på mere.
 Året efter gik turen til Australien og nu kalder Botswana igen på det efterhånden rejsevante par.
 - På turen til Afrika bliver vi 6, faktisk 4 generationer fortæller Ernst, forud for at der skrues op for rabatten i de sidste 5 dage før ferielukningen.
 - Ernas mor tager med og vi bliver således 4 genertioner. Erna og Ernsts datter Mette og 2 børnebørn fuldender sekstetten.
 Ernas mor, Elisabeth, var ikke med på bryllupsturen i 2014, men nu tager hun revanche. Hun fylder 94 på turen og normalt i den anledning inviterer hun på middag. Derfor har hun allerede bestilt bord på hotellet hvor Thomas og Mightie blev gift, siger Ernst, og der bliver således anledning til fortællinger om begivenheden.
 Forud for turen til Fancistown, Botswana skrues der op for rabatten på Vestbirkvejens Trælast. Ikke nedsatte varer fratrækkes 15% torsdag, fredag og lørdag. De 2 sidste dage før lukkeperioden den 5. april skrues rabatten op til 20%. VT lukker den 5. april og åbner igen torsdag den 20. april.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024