Jacob Mortensen udlignede for Østbirk i overtiden



Skadessituationen hos Østbirk IF gør at opstillingen hos de grønne er særdeles varierende.
 Tilbage var f.eks. Nicolai Holst, Marco Capitani og Stefan Nielsen. Til gengæld var Østbirk bl.a. uden Simon Sørensen, Nicklas Gam Sørensen og en småskadet Neno Petkovic stod ikke distancen, og måtte hurtigt lade sig udskifte.
 Østbirk var dog alligevel klart dominerende i kampens indledning, og havde flere gode tilbud. Efter en halv times spil vendte kampen imidlertid, da Rye kanonerede bolden fladt ind ved fjerneste stolpe fra kanten af feltet.
 38 minutter var spillet da Rye var tæt på igen, men ramte stolpen. Minuttet efter driblede Nicolai Holst sig fri langs baglinjen, og sendte bolden skråt bagud til sikker udligning for Østbirk, men Ryes keeper vinkede bolden til målspark, hvilket blev dommerens tilgang til situationen. Således blev der fløtet for målspark istedet for den reelle udligning.
 Rye var fuldstændig i kontrol med kampen efter pausen. Gæsterne havde flere fine muligheder, hvoraf den største faldt efter et kvarters spil, hvor bolden tog overliggeren.
 Østbirk var uden energi og opfindsomhed og sjældne gæster foran Rye-målet. Mod slutningen lykkedes det dog Østbirk at få flyttet spillet frem mod en udligning. Det gav flere forsøg på hjørnespark og frispark, dog uden den afgørende scoring til forskel.
 Indtil i de allersidste sekunder af dommer Enver Tabakovic’ overtid. I et sidste forsøg på at fremtvinge udligning, trak Østbirk alle mand frem incl. keeper Nicolai Langballe på kampens sidste hjørnespark. Her dukkede Jacob Mortensen op som trold af en æske, og bankede udligningen ind til et livsvigtigt point for de grønne i kampen om at undgå nedrykning. Rye nåede kun akkurat at sætte bolden i spil efter udligningen, inden slutfløjtet lød over Trailergaarden Gantrup Arena til forståelig grøn glæde og stribet ærgrelsen.
 Rye har nu 11 point, Bosporos og Østbirk 10 og Hovedgård 9. Østbirk har dog en kamp på hånden.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024