Jobfest i Østjylland



Udviklingen glæder formand for Business Region Aarhus, borgmester Claus Wistoft, Syddjurs Kommune:

- Tallene understreger, at virksomhederne i Business Region Aarhus er i stærk udvikling. Alene det seneste år har det været en stigning på 2.153 fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere i Østjylland. Det kan også mærkes på vejene, hvor antallet er pendlere er steget kraftigt.
I den forbindelse er en udvidelse af E45 fra Vejle til Randers en akut nødvendighed, hvis virksomhederne fortsat skal kunne tiltrække arbejdskraft fra hele den østjyske millionby, siger Claus Wistoft.
Siden 2010 har udviklingen i beskæftigelsen været markant bedre i Business Region Aarhus end på landsplan. Udviklingen i antal lønmodtagere har i Business Region Aarhus været på 5,3 pct., svarende til 16.780 fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere, mens der på landsplan i perioden har været en vækst på 2,0 pct.
Bedst klarer de tre Business Region Aarhus-kommuner Silkeborg, Skanderborg og Hedensted sig med en vækst på hhv. 21,2 pct., 10,8 pct. og 9,3 pct. over den syvårige periode, mens virksomheder i Aarhus Kommune i absolutte tal har skabt flest nye arbejdspladser, nemlig 8.584.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024