Gedved gentager successen med Kulturdage



Efter forårets store succes med Gedved Kulturdage, gentager arrangørerne af Gedved Kulturdage arrangementet.
 Fredag den 27. oktober synger den grønlandske sanger Rasmus Lyberth i Seminariet til en forhåndsudsolgt konsert, Cafe Bojsen er åben for spisning inden koncerten og Gedved kunstforening har igen sammensat en alsidig udstilling med lokale kunstenere.
 Udstillingen er åben kl. 19-20 inden koncerten med Rasmus Lyberth samt i pausen, hvor Gedved Kunstforening er vært ved et glas vin. Kunstudstillingen viser malerier af Bente Bitten Simonsen, Flemming Rose, Helga Hellas Bjerg, Anette Neupart og Hanne Sørensen, pileflet ved Birgit Jessen, keramik ved Else Rønne og Pia Jørgensen, akvareller ved Jan Skaar Jakobsen, granitskulpturer ved Mie Rosenmaj samt glasskulpturer ved Frida Franko Dossar.
 Efterfølgende er udstillingen åben lørdag og søndag fra 10-16. Udstillingen har fri entré alle dage.
 Seminariet byder desuden på bogudsalg, film for børn, brædtspil mm og lørdag aften er Fredagsbaren åben i Cafe Bojsen.
 Lørdag formiddag kl. 11 er der officiel åbning af kunstudstillingen, og der vil være mulighed for en let frokost i Cafe Bojsen.
 - Vi glæder os til at se rigtig mange i Seminariet - og man behøver ikke at være medlem for at komme og opleve aktiviteterne på Seminariet. Der er mulighed for at forny sit medlemskab til Gedved Kunstforening, og derved støtte arbejdet med at fremme kunsten i lokalområdet og bringe kunsten ud i hverdagen, siger Birthe Spierz
 Hele arrangementet er støttet af Oplandspuljen.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024