Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på besøg hos Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S



Hos Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S mener ledelsen, John A. Laursen, Jesper Spangsberg og Kristian Aarslev, at alle som kan, skal tilbydes arbejde. Derfor tager virksomheden sit sociale ansvar alvorligt. Faktisk så alvorligt, at Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen mandag morgen slog vejen forbi virksomheden, for at høre mere om virksomhedens engagement i og arbejde for jobtilbud til alle som kan arbejde! Virksomheden er derfor i god og løbende kontakt med Jobcenter Horsens og Jobcenter Skanderborg om blandt andet praktikforløb og efterfølgende ansættelsesforløb.
 Virksomheden har netop fire succesfulde ansættelser i forskellige stillinger, blandt andet en bygningskonstruktør og en arbejdsmand. Henrik Högel startede i januar 2018 som bygningskonstruktør efter en længere periode som ledig. Efter 20 år i chaufførfaget havde han lyst til at prøve sin oprindelige uddannelse som bygningskonstruktør af – en uddannelse som han tog tilbage i 1992, men som han aldrig fik anvendt. Henriks forløb startede med en praktik og mundede ud i en ansættelse.
 - Det er dejligt med alle de forskellige opgaver og frihed under ansvar, som jeg bliver mødt med. Jeg er glad for at gå på arbejde, fortalyr Henrik Högel under besøget fra ministeren.
 Virksomheden ønsker fremadrettet at arbejde videre med det sociale ansvar i jobskabelse og ser frem til et godt samarbejde med de omkringliggende kommuner – også i fremtiden.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024