Påskemåltid i Kattrup Kirke Skærtorsdag

Påskemåltid i Kattrup Kirke Skærtorsdag
12. 03 2018

Skærtorsdag, den 29. marts indbyder Kattrup-Tolstrup Menighedsråd til påskemåltid i forbindelse med gudstjenesten i Kattrup Kirke kl. 17.30.
 - Vi begynder med at fejre nadvergudstjeneste, derpå spiser vi i fællesskab i kirken, hvor der er dækket et smukt påskebord op ad midtergangen, siger sognepræst Kirsten Ditlevsen.
 - Jesus spiste påskemåltid sammen med sine disciple den sidste aften, han levede og samme aften indstiftede han nadveren. Dengang spiste de bitre urter og lam for at mindes udfrielsen fra slaveriet i Ægypten. Vi skal også høre om, hvordan Jesus vaskede sine disciples fødder, som et eksempel på tjenesten for andre. Senere skærtorsdag aften gik han ud i Gethsemane have og bad til Gud. Han blev han taget til fange og ført til forhør og tortur.
 - Vi mindes Jesu sidste måltid med disciplene og indstiftelsen af nadveren skærtorsdag aften ved vor gudstjeneste. Afdøde biskop Jan Lindhardt sagde engang, at danskere ”tror med maven”, og det er ikke helt ved siden af! Så vel mødt til en stemningsfuld gudstjeneste i Kattrup kirke. Der er et tilsvarende arrangement på samme tid med gudstjeneste og måltidsfællesskab i Ørridslev Kirke.
 Tilmelding til spisningen i Kattrup er nødvendig af hensyn til maden. Tilmelding til Kirstine Jensen, mail: familieskovhus@godmail.dk, eller tlf. 6049 9273 senest den 22. marts.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!