Ny multihal klar til nytår



”Vore sponsorpenge er med til at afhjælpe de faste udgifter, det er diverse forsikringer, EDB og kontingenter til diverse forbund,” fortæller formanden for Lund IF Jan Rasmussen, og han forklarer videre: ”Vi er også i gang med byggeri af en multihal, der forventes færdig ved nytårstid. Der bliver tre badmintonbaner, gode omklædningsfaciliteter og bedre plads. Vi har ca. 450 medlemmer og her af er langt størstedelen børn og unge, så vi er glade for det helt fantastiske samarbejde vi har med Dagli’Brugsen, der er med til at gøre det hele muligt.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Lund, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter
OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er elkunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.
”Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024