Julemanden bor på loftet i Sattrup forsamlingshus



Det er ganske vist – det rumsterer på loftet og magiske ting sker her 2. søndag i advent. Der var inviteret til juletræsfest for de yngste i Sattrup forsamlingshus, og det store juletræ stod flot i salen og skinnede med alt sin pynt. Men der manglede at komme mere pynt på, så en af arrangørerne og i dagens anledning jule-nisse-pige Sisse Ferndorf-Christensen opfordrede alle til at hjælpe med at lave mere julepynt og gribe en saks og papir som var lagt frem til fri afbenyttelse.

Det var også Sisse som først hørte at det puslede på loftet og bad alle børn om at følge med ud i forsamlingshusets gang, hvor man tydeligt kunne høre klokker oppe på loft og med hjælp fra de voksne fik man åbnet loftlemmen og julemanden kravlede ned og hilste på alle børnene. De yngste så til med undren og en smule vantro – kunne det virkelig passe at julemanden bor på loftet i Sattrup forsamlingshus?

Sammen gik man ind og dansede om det flotte juletræ og sang tre gode julesange inden der kunne deles gaver og slikposer ud. Men hør, hvad var nu det? Drillenisserne havde været på spil og bundet alle gaverne sammen med et langt gavebånd, så igen måtte julemanden og jule-pigerne hjælpe med at klippe gaverne fri af snoren, så alle kunne få det de var kommet efter; nemlig slikposer og en hyggelig eftermiddag i forsamlingshuset.

Ja, det er ganske vist, julen er en magisk tid og julemanden bor på loftet i Sattrup forsamlingshus!

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024