Strikkedamerne tager på udflugt



(Arkivfoto)

Der strikkes på livet løs, af alt dette gratis garn: Tæpper. Karklude. Grydelapper. Sokker, Dåbsklude. Vanter. Pandebånd. Børnetrøjer og meget mere.  Der strikkes også gerne på bestilling.

Overskuddet går til varmestuen og et sponsorbarn

Strikkepindene gløder onsdage eftermiddage hele året rundt i Præstegården, hvor damerne mødes for at strikke, sludre og drikke kaffe. Pengene fra de strikkede sager går ubeskåret til et sponsorbarn i Indien samt Varmestuen i Horsens.

Den årlige hemmelige udflugt

Sommeren nærmer sig og derfor er der traditionen tro udflugt for strikkedamerne og alle I andre, der er friske på at ville være med. Udflugten er i år onsdag 22 maj. Det er som altid en hemmelig, hvor vi skal hen og kun Præsten ved besked.

Der køres med Bus fra Kirketorvet kl. 13.00 og vi er tilbage omkring kl. 17.30. Turen koster 75 kr. der dækker alt på turen og betales på dagen i bussen.

Alle er velkomne til at deltage i udflugten - men tilmelding er nødvendig og forgår efter "først til mølle-princippet". Der er plads til de første 50 personer, der tilmelder sig.

Man kan tilmelde sig til Strikkedamernes Tovholder Olga Nielsen Tlf. 75781240 eller Sognepræsten Lone Buhl: Tlf. 21396392

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024