Ivan Johnsen & Friends spiller til Hovedgård Byfest



Ivan Johnsen kunne kaldes dansk countrymusiks ”Grand Old Man”

Samtidig med denne udgivelse, valgte Ivan Johnsen at opløse sit band igennem de seneste 20 år. Efter masser af fantastiske oplevelser, såvel musikalsk som venskabsmæssigt, følte Ivan, at det var på tide at prøve noget nyt. Så han slog sig sammen med det nyeste af de gamle bandmedlemmer, Lasse Frimodt Christensen fra Aarhus, som spiller steelguitar, mandolin, dobro og banjo, samt en af guitaristerne fra Ivans andet soloalbum Jens Erik Møller fra Mols. Jens var i tidernes morgen med i den originale udgave af ”Roger & Over” og var med til at indspille originaludgaven af sangen ”Volvo B 18” og senere har han spillet sammen med bands som ”Bamses Venner” og ”PS 12”. Bandets nye navn er ”Ivan Johnsen & Friends”.

De tre gik i gang med at øve Ivans sange i løbet af vinteren og håndplukkede de bedste af de kopisange, som det gamle band havde spillet og fandt desuden nogle nye sange, som passede ind i den genre, som trioen ønsker at spille. Det bliver stadig country, men lidt mere roots inspireret… lidt henad det, man i dag overordnet kalder ”Americana”. Fremadrettet vil man så spille i trioversionen på de mindre spillesteder, klubber o.l., mens man allierer sig med trommeslager og bassist til de lidt større jobs som sommerfester, festivaller osv. I dette tilfælde har man valgt at satse lokalt og bliver bl.a bakket op af trommeslageren Jacob Houmøller, som tidligere, med stor succes, har afløst i ”Ivan Johnsen Band”, også til Hovedgård Byfest.

Bandet går på scenen Kr. Himmelfartsdag, torsdag d. 30. maj, og publikum kan godt glæde sig til en musikalsk oplevelse med en god blanding af kendte sange og Ivans egne kompositioner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024