Hovedgård: Første spadestik i fællesskab



Mere end 200 borgere fra Hovedgård og omegn trodsede vejret og mødte op med egen spade for at sætte første spadestik. Det hele begyndte med at Hovedgård skoleorkester på vanlig vis tog en musikalsk ture gennem byen for at ”slå på tromme” for dagens vigtigste begivenhed.

Efter lidt problemer med teknikken valgte hallens formand Mads Bjørn Jensen at trodse vinden og talte hele forsamlingen op uden forstrækning. Det samme gjorde borgmester Peter Sørensen og efter nogle gode taler fra begge herrer gav skoleorkestret deres helt egen udgave af hurra, hurra og sluttede med Happy Birthsday til alle de fremmødte.

Endelig kunne man komme til den del som alle havde ventet på, de første spadestik. Borgmester Peter Sørensen fik lov til at føre ordet og på hans signal stak alle deres spade i sandet, og jublen steg til vejrs og jog regnen bort for en stund.

Arrangementet sluttede af med kaffe, bobler og kransekage. Der blev uddelt efter først-til-mølle-princippet da det store fremmøde overraskede arrangørerne. Det er godt at se, at fællesskaberne trives og der kommer gode ting ud af når man står sammen – i dette tilfælde en multihal, som starter opførelsen i disse dage efter fem år hårdt arbejde fra de mange frivillige.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024