Hygge, løb og picnic for sjette gang



Lad os slå fast at vejrguderne havde valgt at fylde grundvandsdepoterne grundigt op og picnic-delen af arrangementet måtte flyttes ind i Søvind Hallen. Heldigvis lod hverken deltagerne eller arrangørerne sig slå ud af en smule vand fra oven og pæn vind fra syd.

Nøgleordet for hele arrangementet er og bliver HYGGE! Vi talte med de fem arrangører i en lille pause mellem løbene og ordet hygge gik igen og igen. Der var heller ingen tvivl om at hygge lå som et varmt og blødt tæppe henover deltagerne.

I år er det sjette gang man afvikler Søvind Kvindeløb og på trods af stor succes og deltagere som står på venteliste for at få fat i billetter, har arrangørerne ikke tænkt sig at gøre løbet større end de 300 deltagere som er størrelsen nu.

Det er tydeligt at løbet er populært da omkring 100 kommer fra Søvind og nærmeste omegn, mens resten hentes fra de større byer som Horsens og Århus. Byer som Fredericia og København sender også deltagere til løbet.

Den ene af arrangørerne Lotte Sommer kunne fortælle hvor populært løbet er, når billetterne er udsolgte i god tid:

- Vi har hørt og kan læse på Facebook, at der er rift om ledige billetter hvis nogen skulle springe fra. Vi kan forstå at det er populært for som deltager får du virkeligt meget for pengene: Goddiebag, picnic og boblende vin – og ikke mindst… masser af hygge. Faktisk oplever vi at når vi skal pakke ned, så sidder der stadig deltagere og har en fest på pladsen.

Selvom det er et kvindeløb, er der også en lille smule mænd med på pladsen. Det er alle ægtefæller eller kærester og hjælper med det praktiske i forbindelse med afviklingen af løbet.

Hvis man skal sikre sig en billet, løbsnummer og picnic næste år, åbner man for billetsalget 1. maj 2020.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024