Bliv klog på diabetes, mens du køber ind



På standen i Bilka kan du møde diabetesteamet i Godt liv med kronisk sygdom, Stine, Kersti, Helle og Kia (Foto: Horsens Kommune)

Torsdag den 14. november der national diabetesdag og i den anledning rykker diabetesteamet i Horsens Kommune i Bilka Horsens fra kl. 13.00-18.00 for at fortælle om diagnosen, og hvad man kan gøre for at forebygge og evt. afhjælpe symptomer på sygdommen.

- Mange går rundt med prædiabetes eller med diabetes uden at vide det. På vores stand kan du teste din risiko for at have eller udvikle type-2-diabetes. Og vi er klar til en snak om alle de spørgsmål du måtte have, siger Kia Valum Rasmussen fra diabetesteamet.

Horsens kommunes Godt liv med kronisk sygdom laver forløb for personer med type-2-diabetes og for personer med forstadier til type-2-diabetes.
- Formålet med forløbene er at hjælpe folk med at leve det gode liv med diabetes -eller helt at undgå at få diabetes via livsstilsændringer i forhold til mad, søvn, motion, rygestop og mental sundhed.

Forløbene varer 10 uger og der er opstart cirka 10 gange om året for borgere med Type-2-diabetes og ca. 3 gange om året for borgere i særlig risiko for at udvikle Type-2-diabetes.

Diabetesteamet i Horsens Kommune er repræsenteret på standen ved en fysioterapeut, diætist og sygeplejerske, der alle er en del af diabetesteamet i "Godt-liv-med-kronisk-sygdom" på Ceres Centret i Horsens.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024