ØIF Løb trak løbeskoene på for tiende år i træk



Tirsdag sidst på eftermiddagen havde omkring 35 løbere valgt at se bort fra det helsløje vejr og mødtes til årets første officielle træning i ØIF Løb. Der var gensynsglæde og store smil hos alle og som bekendt bliver man glad af at motionere og her var det heller ingen undtagelse.

Da alle var ankommet, kunne løbeafdelingens formand Lene Nielsen byde velkommen til alle og fortælle at man i år kunne fejre sin 10-års fødselsdag som afdeling i ØIF. Senere på årets vil man fejre fødselsdagen officielt men mere om det senere på sæsonen.

Alle havde iført sig den obligatoriske gule refleksvest og flere havde fornuftigt nok taget handsker på, og så var man ellers klar til fælles opvarmning på læsiden af Østbirkhallen. Efter endt opvarmning fordelte man sig på hold for dem som ville gå, de nye og utrænede og et blandet hold for dem som ville løbe lidt længere.

Næsten magisk gik der hul i de mørke skyer over Østbirk og man kunne se enkelte stjerner på himlen, men mon ikke de lumske byger fik sneget sig ind på de glade løbere inden de nåede tørskoede hjem?

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024