Henrik og Mette Kjær modtog den lille Bojsen



Prisen, der i år blev uddelt for 16. gang, hylder personer, der har været med til at give en anerkendelse til nogle af dem, der sørger for, at der er ordentlige job at få, ikke mindst for de unge familier, der strømmer til Horsens-området som det hedder i temaet for årets pris.

Henrik Kjær og Mette Kjær er blevet indstillet til prisen af en stor kreds af borgere fra Hovedgård og dem vi mødte på butikstorvet, var ikke i tvivl om hvorfor de to skulle modtage prisen.

”Det er absolut velfortjent at Henrik og Mette modtager prisen”, ”De har altid gode varer og et smil tilovers” og ”De to gør en masse godt for Hovedgård, så selvfølgelig skulle de da indstilles til prisen”, lyder en række kommentarer der faldt efter at nyheden kom frem.

Bagerparret er begge taknemlige og ydmyge over at have fået prisen og bagermester Henrik Kjær fortæller:

- Vi er meget taknemmelige over at have modtaget prisen, vi har nogle gode støtter her i byen og der skal lyde en stor tak til alle som tænkte på os. Vi er virkelig glade for at være modtagere, både Mette og jeg.

Der skulle have været afholdt en modtagelses-reception på Horsens Folkeblad, men Corona-krisen tvang avisen til at aflyse festlighederne, men hæderen blev dog delt ud til alle modtagere.

Udover den flotte ære modtog Henrik og Mette Kjær både blomster, en fin radering af hyænen, samt en pengegave på kr. 10.000, -

Bojsen Prisen er opkaldt efter Emil Bojsen, der var Horsens Folkeblads første redaktør og ildsjæl i byen for over 100 år siden.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024