Fysserne i Østbirk er klar til ny sæson



Fysioterapeuterne i Østbirk Hallen står klar til en ny sæson og der sker ting og sager.

I den nye sæson, som allerede er begyndt, er der lavet nyt ryghold og indehaver Jeppe Thorsager fortæller:

- Vi har haft GLAD:RYG på programmet et stykke tid og har mærket en stor interesse for holdet. Derfor tilbyder vi et nyt hold hvor forskningsleder er taget ud. Det betyder at vi kan målrette øvelser og træning til den enkelte deltager. Vi er jo alle sammen forskellige, så det giver god mening.

Man har fået mange gode erfaringer fra GLAD:RYG holdene og har lyttet til brugernes ønsker. På baggrund af dette, besluttede Jeppe Thorsager at det var en god idé at oprette et endnu bedre ryghold i Østbirk.

Ny medarbejder i Østbirk

På grund af travlhed og øget søgning til fysioterapeuterne i Østbirk, har man ansat Mads Christiansen som kommer fra Horsens. Han skal blandt andet stå skræddersyede tilbud med personlig træning til brugerne, så den enkelte for størst mulighed ud af sin træning hos fysioterapeuterne.

- Jeg ved at man kan få personlig træning andre steder, men hos os får du masser af ’value for money’ da du får sparringen med en uddannet fysioterapeut som kan skræddersy og tilrette i programmet til en enkelte. Vi ved at det er en optimal måde at genoptræne på og mange har allerede efterspurgt os om muligheden… så her er den – og et stort velkommen til Mads. Vi glæder og til samarbejdet.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024