Nu rekrutterer GLS til Horsens

GLS og Jobcenter Horsens samarbejder om at finde næsten 70 ansatte til den nye GLS-terminal i Horsens Nord.
GLS og Jobcenter Horsens samarbejder om at finde næsten 70 ansatte til den nye GLS-terminal i Horsens Nord.
Nu rekrutterer GLS til Horsens
06. 04 2019
GLS og Jobcenter Horsens samarbejder om at finde næsten 70 ansatte til den nye GLS-terminal i Horsens Nord.

Imens håndværkerne er i fuld gang med at støbe gulvet til den nye GLS-terminal i Erhvervspark Nova i Horsens Nord, er Jobcenter Horsens i gang med at finde nye medarbejdere til GLS. Medarbejderne skal betræde gulvene senest 1. juli, hvor terminalen efter planen åbner.

I alt 6 funktionærer og 60 timelønnede skal GLS have fat på, og her har samarbejdet med jobcentret i Horsens været helt unikt, ifølge Jacob Fischer, som er Depot Manager for den nye terminal i Horsens.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med Jobcentrets Virksomhedsservice om at ansætte timelønnede. Det er en kæmpestor opgave for os at rekruttere så mange mennesker på én gang, og her oplever vi, at vi kan bruge jobcentret til at læne os op ad. Én af jobcentrets virksomhedskonsulenter henvendte sig allerede til os, da vi købte grunden sidste år, og de har virkelig gjort en indsats for at lære os at kende, blandt andet ved at besøge vores terminal i Aarhus. Jobcentret kender deres borgere, og det giver et helt andet afsæt, fortæller Jacob Fischer.

Sætter også de ledige i spil

GLS har aftalt med jobcentret, at nogle af de 60 timelønnede kan være ledige, der har brug for et såkaldt småjob - dvs. et job på nedsat tid - for at få foden inden for på arbejdsmarkedet. På den måde ønsker GLS at tage medarbejdere ind, der både kan og vil, men som har brug for en hånd til at komme godt i gang.

Borgmester i Horsens, Peter Sørensen, er glad for, at GLS føler sig taget godt imod i Horsens, og at de også ønsker at tage et socialt ansvar og bidrage til lokalsamfundet.

- At GLS allerede nu tænker småjobs ind i deres forretning og arbejder målrettet med at få kommunens ledige i spil, synes jeg er fantastisk. Det glæder mig, at de føler sig godt hjulpet i gang her i Horsens. Jeg tror på, at det her kun er starten på et samarbejde, som alle parter får rigtigt meget ud af, siger Peter Sørensen.

Nu starter rekrutteringen

GLS var også tilstede på årets jobmesse i Horsens den 21. marts, hvor fokus netop var på småjob. Interessen var overvældende og processen er nu i gang med at udvælge relevante kandidater i samarbejde med jobcentret. Jobmessen er første skridt i samarbejdet om rekruttering imellem GLS og jobcentret, som fremover kan indeholde infomøder i jobcentret med besøg af nuværende GLS-medarbejdere og speeddating for ledige.

Alle rekrutteringerne skal være på plads 17. juni, så der er tid til oplæring, inden den nye terminal åbner. Kontakt Virksomhedsservice i Jobcenter Horsens på 76 29 48 01 for mere information om de ledige job.