Ny Sanne Salomonsen dato på Horsens Ny Teater

Ny Sanne Salomonsen dato på Horsens Ny Teater
13. 05 2018

Da Sanne har valgt at sige ja tak til DR’s nye musikprogram “Live! - Danmarks nye live artist”, flyttes efterårets koncert på Horsens Ny Teater til den 19. januar 2019.

Koncert flytter til ny dato
Sanne Salomonsen fortsætter tv-karrieren med deltagelse i DR’s nye musikprogram ”Live! – Danmarks nye live artist”. Tv-programmet kommer til at tage hele Sannes opmærksomhed i efteråret, og hun bliver derfor tvunget til at flytte den planlagte akustiske turné til foråret 2019.
 Sanne takker for fans og koncertarrangørers forståelse og glæder sig over, at turnéen kan gennemføres til foråret i stedet. På Horsens Ny Teater er vi naturligvis kede af det besvær, som flytningen af koncerten giver publikum, men vi står klar til at gøre det så nemt for vores gæster som muligt, siger teaterdirektør Lone Wessel.
 De, der har købt billet til koncerten i september, og som stadig ønsker at opleve Sanne, når hun indtager scenen d. 19. januar 2019, skal ikke foretage sig noget. Den billet, de allerede har købt, er gældende til den nye dato.
 Det er dermed kun de gæster, der har købt billet, og som ikke har mulighed for at komme til koncerten i januar, der skal foretage sig noget. De skal henvende sig til billetsalget enten ved at ringe eller sende en mail, så de kan få deres penge tilbage.
 Alle, der har købt billet, bliver kontaktet direkte af Horsens Ny Teater i løbet af ganske kort tid.
 Til de, der endnu ikke har sikret sig en billet til koncerten, kan vi trøste med, at der fortsat er billetter til salg til koncerten den 19. januar 2019.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!