Ny Veteranknallert Klub inviterer på bjergbestigning

Ny Veteranknallert Klub” inviterer alle på en knallert fra 1988 eller før på tur lørdag 13. juni. Billetter kan købes på www.mosso-open.dk senest 7. juni.
Ny Veteranknallert Klub” inviterer alle på en knallert fra 1988 eller før på tur lørdag 13. juni. Billetter kan købes på www.mosso-open.dk senest 7. juni.
Ny Veteranknallert Klub inviterer på bjergbestigning
03. 06 2015

Turbilletter kan købes på løbets hjemmeside: www.mosso-open.dk. Det koster 50 kr. for en ”Basis-billet”, som er uden frokost. Vil man gerne slippe for at smøre madpakke, kan man i stedet købe ”Lux-billet” for 100 kr. ”Lux-billetten” er inklusiv frokost i form af friskbagte, fyldte pandekager, som leveres af Pandekage-vognen fra Silkeborg. Pandekagebagerne står klar, når feltet holder frokoststop ved Klostermølle ca. 12.30.
 Det er ”Ny Veteranknallert Klub”, der blev stiftet i oktober sidste år, der forestår det nye initiativ for veteranknallerter. Klubben, der har Viggo Olesen fra Eldrup som formand, er vokset med ekspresfart det første halve år. I dag tæller klubben i alt 115 medlemmer.
 Hvor mange deltagere der bliver til Mossø Open står hen i det uvisse, indtil billetsalget slutter søndag 7. juni.

Deltagere fra Sjælland
Blandt de første ved ”billet-lugen,” da billetsalget åbnede først i maj var seks deltagere fra Sjælland. Og de efterfølgende par uger er der allerede solgt 50 billetter til løbet.
 Mossø Open indledes med morgenkaffe og rundstykker hos formand Viggo Olesen og kl. 10.30 er der afgang fra den gamle smedje på Gl. Kattrupvej 18 i Eldrup. Ruten går imod uret rundt om Mossø og efter frokosten venter derfor den ultimative udfordring, når det bogstaveligt talt bliver op ad bakke ved Yding Skovhøj.
 Sidste stop er Ejer Bavnehøj, hvor der holdes næsten en times pause med mulighed for blandt andet at besigtige den nye bogudgivelse ”Danmarks Bjerge” og tale med forfatteren, norske Roger Pihl.
 Det er Ejer Bavnehøjs Venner, der helt ekstraordinært har arrangeret både guidede ture, bogpræsentation og forfatterbesøg på Ejer Bavnehøj denne eftermiddag, hvor veteranknallerterne rammer toppen. Med andre ord bliver der rigeligt at se på for de, der finder på at besøge Ejer Bavnehøj om eftermiddagen lørdag 13. juni.
 Knallertturen afsluttes ca. kl. 16 med kaffe ved hjemkomsten til Eldrup.