Nye ansigter i SuperBrugsen Hovedgård

Nye ansigter i SuperBrugsen Hovedgård
08. 08 2017
Allan Christensen er Hovedgårds nye brugsuddeler, slagtermester Henrik Jørgensen tager over i slagterafdelingen

1. august fik SuperBrugsen Hovedgård ny uddeler. Og en rutineret en af slagsen er Allan Christensen, til trods for sine kun 46 år. Den nye uddeler har nemlig været ansat hos Coop siden 1994, bl.a. i Kvickly Randers, Hasselager og Tranbjerg.
 Privat bor Allan Christensen i Spentrup nord for Randers, og han glæder sig selvsagt til de nye udfordringer i Hovedgård, hvor kunderne har taget godt imod det nye Koncept 15 som SuperBrugsen blev opgraderet til, da man den 25. februar sidste år slog dørene op til den nyrenoverede forretning.
 Allan glæder sig til at hilse på kundekredsen, og til at sætte præg på Hovedgårds største supermarked.
 Allan Christensen tiltrådte sit nyt job den 1. august.
 I slagterafdelingen kan SuperBrugsens kunder se frem til et møde med slagtermester Henrik Jørgensen. Mange har sikkert allerede mødt både Henrik og forandringer i slagterafdelingen, for Henrik har været i SuperBrugsen Hovedgård hele sommeren, siden 1. juli.
 - Vi har allerede lavet nye tiltag. Delikatessen byder dagligt enten på smørrebrød eller stjerneskud, og vi fortsætter med menu to go’-successen, siger Henrik, peger ud over køledisken og glæder sig over de nye tiltag i slagterafdelingen, der til trods for sommerferien, er blevet godt modtaget.
 - Faktisk er vi allerede vækstet 25-30% i slagterafdelingen, siger Henrik.
 Henrik, som ligeledes er 46 somre gammel, er fagudlært hos en slagter, men har de seneste 12 år været slagtermester i SuperBrugsen Spentrup. Forud for dette kan tillægges mange år i branchen.
 Henrik Jørgensen bor i Tranbjerg, og selv om kombinationen Tranbjerg/Spentrup er fælles, har de to nye ansigter forud for mødet på den fremtidige fælles arbejdsplads i Hovedgård intet aftalt om skiftet på forhånd.
 Uddeler Jesper Brarup Jessen er tiltrådt som varehuschef i Kvickly Tranbjerg.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!