Nye instruktører i Hovedgård Svømmeklub

Nye instruktører i Hovedgård Svømmeklub
08. 08 2017

Når svømmesæsonen skydes i gang i Hovedgård Svømmeklub til september, bliver det med en helt ny besætning af instruktører til såvel børne- som voksenholdene.
 Tina Nygaard er ansat som træner til tirsdagens voksenhold “Ryg og motion” - et hensyntagende hold til voksne, som ønsker at bevæge sig i vandet ved lav til moderat tempo og “AquaFitness”, hvor fokus i højere grad er på konditionstræning og øget fedtforbrænding ved moderat til høj intensistet.
 Tina har arbejdet med AquaFitness siden 2008; herunder som instruktør i flere svømme- og gigtforeninger og som AquaFitness fagkonsulent for DGI.
 - Med ansættelsen af Tina har vi fået en særdeles kompetent, erfaren og engageret træner. Et rigtigt scoop for vores svømmeklub, udtaler Androulla W. Hansen, formand for svømmeklubbens bestyrelse, som samtidig håber, at antallet af voksne svømmere igen vil stige i Hovedgård Svømmeklub.
 Tina har tidligere vikarieret for svømmeklubben og vil måske af nogle huskes som hende “med tørklædet”. Tina rejser jævnligt til Italien for at opsnappe nye trends inden for AquaFitness, og lægger stor vægt på, at træningen i vandet skal være sjov, varieret og med god og tempofyldt musik. Bagefter kan der slappes af og hygges i saunaen.
 Også børneholdene mandag, onsdag og torsdag har fået nye instruktører: Alexander Jensen, Isabella Boysen og Anne Wedege.
 - Vores instruktører til børneholdene kommer løbende på DGI’s svømmeinstruktørkurser, så de er klædt godt på til opgaven og samtidig kan de udvikle sig som instruktører, udtaler formand, Androulla W. Hansen. På holdene for begyndere og letøvede er der foruden instruktør også to hjælpeinstruktører, hvoraf de fleste er gengangere fra sidste sæson. De glæder sig til at give børnene røde kinder og dejlige, aktive oplevelser i vandet hver uge.
 Vel mødt!, lyder det fra HIF Svømnings bestyrelse.
 Tilmeldingen til sæson 2017/2018 åbner lørdag den 19. august kl. 9.00. Første svømmedag er mandag den 11. september. Sidste svømmedag i sæsonen er torsdag den 22. marts 2018.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!