Nystiftet veteranknallertklub inviterer til åbent hus

De to initiativtagere til Ny Veteranknallert Klub er fra venstre Jesper Jensen, Trige og Viggo Olesen, Gedved.
De to initiativtagere til Ny Veteranknallert Klub er fra venstre Jesper Jensen, Trige og Viggo Olesen, Gedved.
Nystiftet veteranknallertklub inviterer til åbent hus
25. 11 2014
Fællesskab og oplevelser med de gamle knallerter som samlende midtpunkt er det primære fokus for den nystiftede klub, Ny Veteranknallert Klub. Klubben inviterer til åbent hus søndag 30. november i værkstedet hos klubbens formand, Viggo Olesen, Gedved.

Viggo Olesen er den ene af de to garvede veteranknallertfolk, der er initiativtagere til klubben. Den anden er Jesper Jensen, Trige.
 Ny Veteranknallert Klub blev stiftet sidst i oktober og er kommet mere end godt fra start. Mere end 40 medlemmer har allerede meldt sig ind her de første uger, og flere har pr. telefon og mail meddelt, at de er på vej. Initiativtagerne, der på generalforsamlingen blev valgt til hhv. formand og næstformand, havde nok regnet med omkring 20-30 medlemmer i løbet af de første måneder.
 -Tilslutningen har været noget af en overraskelse, siger formand Viggo Olesen og fortsætter:
 - Især er vi overraskede over den store geografiske spredning. Fra Faaborg mod sydøst og til Langå og Randers mod nord er der kommet indmeldelser. Det er virkelig en stor opmuntring.

Knallertudflugter i Tyskland
Klubben inviterer medlemmer og alle interesserede til åbent hus nu på søndag kl. 13-16, hvor der bliver rig mulighed for at høre nærmere om klubben, tankerne bag og planerne, som de umiddelbart tegner sig.
 Traktementet lyder på kaffe, gløgg og æbleskiver og i løbet af eftermiddagen præsenteres et udpluk af klubbens aktivitetskalender for det kommende år. Her vil blandt andet en tre-dages rejse til Tyskland med flere knallertudflugter blive præsenteret nærmere. Skruedage, virksomheds- og værkstedsbesøg er også på listen over aktiviteter. Endelig er også det nye, åbne veteranknallertløb rundt om Mossø, Mossø Open, blandt Ny Veteranknallert Klubs aktiviteter.
 Den ene af klubbens initiativtagere, Viggo Olesen, forestod 2010-2014 som medlem af Midtjysk Veteranknallert Klub afviklingen af Mossøløbet, der i år havde 79 deltagere. Viggo Olesen meldte sig imidlertid ud af MVKK her i august og er dermed ikke afvikler af Mossøløbet mere.
 Sjælen, kulturen og gæstfriheden, som han gjorde Mossøløbet kendt for, videreføres nu i regi af Ny Veteranknallert Klubs nye løb, Mossø Open.

Stigende interesse for veteranknallerter
Interessen for veteranknallerter oplever i disse år et boom. Fortrinsvist i den modne generation, men flere og flere unge begynder at kigge i retning mod de gamle tohjulede transportmidler.
 Den tendens har Ny Veteranknallert Klub blandt meget andet tænkt sig at forfølge og målet er blandt andet at få skabt kontakt til de stadigt flere unge, der sætter en ære i at lade sig transportere på en gammel knallert.
 Besøg hos andre klubber og deltagelse i arrangementer rundt om i landet er også på ønskesedlen hos Ny Veteranknallert Klub.
 Mens klubben godt nok omhandler gamle knallerter, så satses der på nytænkning i klubbens kommunikationsveje. Der er således etableret en hjemmeside med nyhedssektion, en Facebookside og et digitalt nyhedsbrev er netop søsat i denne uge. Hjemmesiden har adressen www.nyvk.dk