Nyt malerfirma i Østbirk

Karina Nord
Karina Nord
Nyt malerfirma i Østbirk
19. 10 2018
Karina Nord har siden barndommen drømt om at blive selvstændig. I sommer gik drømmen i opfyldelse, og nu ruller hun malertape og pensler ud i en-mands-firmaet ”Malerfirmaet Karina Nord”

-Jeg har altid drømt at blive selvstændig, men tiden har ikke været til det. Nu passer det ind i mit liv med min familie, og det skal være nu, mens jeg er ung og frisk. Jeg vil ikke stå tilbage som pensionist og fortryde, at jeg ikke fik gjort det”, udtaler Karina Nord om grunden til skiftet fra firmaet ”Broholt.

-Jeg har været glad for min tid hos Broholt, og vi vil også i et vist omfang have et samarbejde fortsat, fortsætter hun.

Karina Nord bor til daglig i Østbirk, men kører gerne til både Horsens, Aarhus og Vejle for at male husene. Med 12 års erfaring som maler er hendes ekspertise stor. Hun maler både ind- og udendørs, så ingen opgaver er for store eller små.

Karina Nord er kommet godt fra start og byder både gamle såvel som nye kunder velkommen. Man kan kontakte Karina Nord via Facebook eller mobilnummer 40 26 32 47.